Susține Medspria – Donează 2% din impozit Asociației SPRIAMMED

Nu este prima dată când, împreună cu comunitatea, facem lucruri mărețe – Medspria este prima unitate din țară privatizată prin subscripție publică, primul spital redeschis de localnici.

Asociația SPRIAMMED este o organizație neguvernamentală, cu caracter nelucrativ, autonom și apolitic, ce își propune să susțină Medspria în demersul creării unui sistem performant de sănătate. Obiectivele acesteia urmăresc patru arii de activitate:

  • Domeniul sănătății – infrastructură și servicii de sănătate la standarde recunoscute de performanță;
  • Domeniul educației – o populație informată, educată (incluzând cultura, sportul și cercetarea sectorială), fundament durabil al unui stil de viață sănătos;
  • Domeniul protecției mediului – conservarea și îmbunătățirea calității mediului înconjurător pentru asigurarea condițiilor de sănătate ale populației;
  • Domeniul social / implicare civică – asigurarea accesului nediscriminatoriu al tuturor categoriilor sociale la serviciile sistemului de sănătate, prin implicare civică – valoare tradițională a comunității.

Și TU poți să ajuți!

După cum probabil ştii, fiecare persoană care figurează cu venituri înregistrate la Administraţia Financiară are posibilitatea de a redirecționa 2% din impozitul pe venit către o fundaţie sau un ONG. Practic, redirecționezi o parte din impozitul plătit deja către stat.

Tot ce trebuie să faci este să completezi:

Cererea 230, pentru direcţionarea a 2% din impozit către Asociația SPRIAMMED.
Pentru a putea completa cererea direct pe calculatorul tău, te rugăm să descarci documentul PDF în format editabil.
Instrucţiuni pentru completarea declaraţiei 230

În cazul în care în anul precedent ai avut mai multe surse de venit, atunci trebuie să completezi:

Cererea 200, pentru direcţionarea a 2% din impozit către Asociația SPRIAMMED.
Pentru a putea completa cererea direct pe calculatorul tău, te rugăm să descarci documentul PDF în format editabil.
Instrucţiuni pentru completarea declaraţiei 200

Dacă nu ştii suma pe care o poţi dona, lasă rubrica necompletată, iar aceasta va fi calculată de către reprezentanţii ANAF.

Termen limită: formularul trebuie depus la Administraţia Financiară unde ești arondat, până cel târziu la data de 25 mai 2018.

Fiecare donație contează mult pentru noi, așa că îți mulțumim pentru sprijinul tău!