Bine ai venit la Centrul socio-medical multifuncțional Medspria!

Spitalul din Baia Sprie a fost înfiinţat în 1960 prin voinţa şi sprijinul comunităţii. Aşa că, odată cu decizia Ministerului Sănătăţii de închidere a unităţii, din 2011, localnicii şi nu numai, și-au reluat vechiul rol jucat în istoria spitalului. Astfel, spitalul din Baia Sprie a devenit prima unitate medicală din țara privatizată prin subscripție publică.

În prezent, Centrul socio-medical multifuncțional Medspria oferă servicii de asistență medicală la standarde ridicate, beneficiind de profesionalismul și experiența unei echipe de medici și asistenți, care împreună asigură pacienților servicii de cea mai bună calitate.

MISIUNE ȘI OBIECTIVE

Misiunea Centrului socio-medical multifuncțional Medspria este de a veni în spijinul comunității Baia Sprie, oferind servicii medicale de cea mai bună calitate tuturor categoriilor de vârstă.

Avem grijă de sănătatea ta
Echipa noastră de medici și asistenți au grijă ca tu să primești cele mai bune tratamente pentru o îngrijire sigură și eficientă.

Ne implicăm în comunitate
Suntem atenți și receptivi la nevoile comunității şi ne dorim să menţinem un dialog deschis cu cetăţenii, prin implicarea acestora în diferite proiecte și activități conexe.

Inovație și profesionalism
Ne-am propus reorganizarea și diversificarea serviciilor medicale și crearea unui centru multifuncţional medico-social care să furnizeze servicii tuturor categoriilor sociale.

Vezi toate serviciile medicale acreditate din cadrul Medspria

Servicii medicale